The Hostess Service NL | Gastvrouwen, hostesses voor beurzen en congressen

The Hostess Service NL: de dienstverlener voor professioneel hostessing in hospitality.

Hostess Service NL is een kwalitatief hostess bureau in hospitality. Gastvrouwen zijn professioneel en zeer flexibel in werkzaamheden, denk hierbij aan MICE evenementen, exposities of congressen. Naast gastvrouwen is het Hostess Service NL ook uw dienstverlener voor professioneels hostessing in hospitality.

Wat is Hostess Service NL?

Hostess Service NL is de dienstverlener voor professioneel hostessing in hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige hostessen voor diverse gelegenheden zoals beurzen, congressen, (bedrijfs)feesten, openingen en andere bijzondere gelegenheden. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hun gasten. Dit doen wij door ze te voorzien van de beste hostessen die er zijn.

"Ons team bestaat uit ervaren professionals die weten hoe ze een evenement tot een groot succes kunnen maken. Wij werken alleen met de beste hostessen die garant staan voor een hoge mate van professionaliteit en servicegerichtheid. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste service garanderen."

Werkwijze Hostess Service NL

Er zijn veel diensten die Hostess Service NL aanbiedt, maar de standaard services die ze verlenen zijn: gastvrouw/gastheer, conciërge, receptie, evenementenbegeleiding en chauffeur. Gastvrouw- en gastheerschap betekent dat ze ervoor zullen zorgen dat uw gasten zich welkom voelen en op hun gemak stellen. Conciërgemedewerkers helpen u bij het regelen van transport en het boeken van hotelkamers. Receptiemedewerkers helpen u met het welkomstpakket voor uw gasten en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Eventbegeleiders zijn er om ervoor te zorgen dat u geen stress ervaart tijdens een evenement en chauffeurs zullen ervoor zorgdragen dat uw gasten veilig van A naar B komen. Werving & Selectie hospitality hostess/ catering

In de horeca is het altijd belangrijk om goed voorbereid te zijn. Of je nu een klein café, restaurant of bar runt, of een groot evenement organiseert, de klanten verwachten dat je alles perfect geregeld hebt. En dat begint met het inhuren van de juiste mensen.

Hostess Service NL is een werving- en selectiebureau dat zich specialiseert in het vinden en plaatsen van professionele hostessen in de horeca. Of je nu op zoek bent naar een paar extra handjes tijdens een drukke lunchrush of een team voor een groot evenement, zij helpen je graag verder.

Hostess Service NL investeert veel tijd in het leren kennen van jouw bedrijf en jouw specifieke wensen. Op die manier weten zij precies welke kandidaat bij jou

Overige diensten van het bureau

Hostess Service NL is een full service bureau dat zich richt op de hospitality industrie. Naast hostessen bieden zij ook andere diensten aan die bedrijven kunnen helpen binnen deze sector. Zo hebben ze een events department dat complete evenementen kan verzorgen, van aankleding tot catering en entertainment. Ook hebben ze een creatief team dat unieke en originele ideeën voor bedrijven.


Meer weten over The Hostess Service? Voor het boeken van een Hostess ga direct naar de website:

www. TheHostessservice.nl
Info@thehostessservice.nl

Direct boeken?

085-0607383