Overal opladen zonder rompslomp

Heb je op je werk of thuis niet (voldoende) kunnen opladen? Dan is het prettig als je onderweg snel en eenvoudig je elektrische auto op kunt laden. Hiervoor zijn er diverse snel laadstations te vinden langs de snelweg. Met een laadpas wordt het opladen van je auto nog eenvoudiger. Bij een snel laadstation kun je jouw voertuig tot wel 80% opladen in slechts 20 minuten. Betaal met je laadpas en ontvang aan het eind van de maand een overzichtelijke factuur.

Zorgeloos elektrisch rijden

Jij hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu. Met een laadpas geniet je van zorgeloos elektrisch rijden. Je hebt toegang tot vrijwel alle laadpunten door heel Europa en hoeft dus niet op zoek naar een laadstation waar je terecht kunt. De laadpas komt met een praktische app, zodat je onderweg in een handomdraai een overzicht van beschikbare laadpunten vindt. Snel laadpunten zijn voorzien van vaste kabels met diverse soorten stekkers. Het is dus niet nodig om een eigen laadkabel mee te nemen. Deze laadkabel bevestig je in het laadpunt en met de andere kant in je auto. Met de laadpas start en stop je het laden gemakkelijk en snel.

Laadpunten door heel Europa

Elektrisch rijden wordt steeds vanzelfsprekender. Had jij als zakelijke rijder tot voor kort het gevoel dat je in je eigen land moest blijven? Met een praktische laadkaart hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je zonder stroom komt te staan. Je gebruikt de pas in alle Europese landen en ook het Verenigd Koninkrijk. Zo houd geen grens jou meer tegen.

Overzichtelijke factuur

Met jouw laadpas kun je jouw auto opladen bij alle publieke en openbare laadpunten. Een laadpas is geen overbodige luxe, want jij kunt hiermee overal terecht. Een groot bijkomend voordeel voor de zakelijke rijder is dat je maandelijks een overzichtelijke factuur ontvangt. Op deze factuur zie je al jouw transacties staan. Je hoeft dus geen stapel met losse bonnetjes te bewaren, waarvan het risico groot is dat je een transactie uit het oog verliest. De kosten voor laden bij een snel laadpunt liggen wat hoger dan wanneer je thuis of op het werk op zou laden. Hiervoor krijg je wel flexibiliteit en zekerheid terug. Kijk in de app of een laadpunt vrij is en wat de actuele kosten zijn. Deze kosten worden berekend op basis van het aantal kWh.

Tijd besparen

Het gebruik van een laadpas levert op meerdere vlakken tijdswinst op. Zo hoef jij niet op zoek naar de juiste bankpas en alle bonnetjes op het juiste plekje in je portemonnee steken. Je haalt de laadpas langs de lezer en ontvangt maandelijks de factuur. Het beheer van je laadpas gaat volledig online. Je hebt dus altijd en overal inzicht in de kosten. De inzichtelijke factuur maakt het ook eenvoudig om je administratie te beheren. De btw op de stroom die je gebruikt voor het opladen van de elektrische auto is aftrekbaar. De auto moet dan wel op de zaak staan en het is zaak om te weten hoeveel stroom je voor de elektrische auto gebruikt. Dit wordt vermeld op de factuur.