Lenzen bestellen

Draag je lenzen en ben je al enige tijd klant bij je plaatselijke opticien. Dan kan het wel eens voordelig zijn om ook eens online te kijken of je daar je lenzen kunt aanschaffen. Online vind je namelijk alle soorten en merken die je ook bij een opticien vindt, echter zit er nogal wat prijsverschil in de aanschaf. Als we er een online aanbieder van lenzen tussen uitpikken zoals bijvoorbeeld de webshop van Contactlenzen.net dan zien we dat deze online aanbieder prijzen vraagt voor zowel contactlenzen als lenzenvloeistof die wel tot 70% goedkoper kunnen zijn dan dat je deze producten bij je huidige opticien koopt.

Welke soorten contactlenzen vind je zoal online?

De meeste mensen bestellen maandlenzen online omdat dit de meest gedragen contactlenzen ter wereld zijn. De daarna meest verkochte lenzen wereldwijd zijn de daglenzen en op de laatste plek zien we de weeklenzen. Voorheen waren jaarlenzen of halfjaar lenzen nog populair, echter deze lenzen worden bijna niet meer verkocht en dit komt omdat deze type lenzen minder hygiënisch zijn en op langere termijn nog te weinig zuurstof doorlaten omdat ze na enige tijd dicht gaan zitten met vuil en vetten.

Welke lenzen moet je nu kiezen?

Ga je voor het voordeel en wil je enorm besparen dan zijn maandlenzen de beste keuze, omdat een doosje maandlenzen vaak het goedkoopst is. Bovendien zitten er 6 stuks maandlenzen in een doosje en hiermee kun je dus een halfjaar scherp zien.

Weeklenzen kies je als je lenzen wil dragen die extreem veel zuurstof doorlaten. Ook kun je voor weeklenzen kiezen als je lenzen permanent wil dragen, echter is dit niet voor iedereen mogelijk, maar een opticien of contactlensspecialist kan je hierover adviseren.

Wil je het meeste gemak van lenzen hebben? Kies dan voor daglenzen, want deze lenzen behoeven geen onderhoudt omdat je elke dag een nieuw paar inzet. Ook hoef je bij deze lenzen geen lenzenvloeistof aan te schaffen omdat elke lens zit verpakt in een houder waar al lenzenvloeistof inzit.

Naast lenzen bestellen bestel je ook ander producten voordelig online

Naast het online bestellen van contactlenzen, kun je online ook heel voordelig lenzenvloeistof en andere oogzorgproducten bestellen zoals oogdruppels of een oogmasker. Dus wil jij nu ook besparen op de aanschaf van contactlenzen en lenzenvloeistof? Bestel je lenzen dan online.