AUdinc.be breidt uit naar België met 5 vestigingen en brengt gehoorbescherming naar alle Belgen

Uitbreiding in Vlaams Belgie

Audinc kondigt met trots aan dat het uitbreidt naar België, met 5 nieuwe filialen! Deze uitbreiding brengt gehoorbescherming naar alle Belgen, en maakt het makkelijker dan ooit voor hen om de best mogelijke bescherming voor hun oren te krijgen. Onze nieuwe vestigingen zijn gevestigd in Antwerpen, Brecht, Brussel, Essen en Roeselare, en we kijken ernaar uit om de Belgische gemeenschap van dienst te zijn!

Gehoorbescherming in Antwerpen

Audinc Antwerpen is gevestigd in de Quellinstraat 49 2018 Antwerpen, België. Deze vestiging biedt een breed assortiment gehoorbeschermingsproducten, waaronder oordopjes, oorkappen en op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken). Wij vinden dat iedereen de best mogelijke bescherming voor zijn oren verdient, en ons team zet zich in om de beste gehoorbescherming voor u te regelen.

Oordoppen op maat ook in Brussel

Naast onze Antwerpse vestiging hebben wij ook een op maat gemaakte oordopjes-service in Brussel. Ons team in de Koloniënstraat 11, 1000 Brussel kan uw maten opnemen en een paar oordopjes maken die perfect voor u zijn. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke pasvorm en de best mogelijke bescherming voor uw oren.

Oordopjes voor Roeselare, Essen en Brecht

Onze nieuwe vestigingen in Roeselare (Kwadestraat 149), Essen (Oude Baan 6) en Brecht bieden een ruime keuze aan oordopjes voor alle gelegenheden. Of u nu bescherming zoekt tegen lawaai op het werk, onderweg of thuis, wij hebben een paar oordopjes die aan uw behoeften zullen voldoen. Wij hebben ook een assortiment leuke en stijlvolle oordopjes, die perfect zijn voor festivals en andere evenementen.

De beste gehoorbescherming voor alle Belgen

Bij Audinc vinden wij dat iedereen de best mogelijke gehoorbescherming verdient. Daarom breiden wij ons uit naar België met vijf nieuwe filialen, zodat wij onze producten en diensten naar nog meer mensen kunnen brengen. Wij kijken ernaar uit om de Belgische gemeenschap van dienst te zijn en iedereen te helpen om van het best mogelijke gehoor te genieten!